Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (3.15 secunde)
La dispozitia directorului general Constantin Olteanu, care este si patronul societatii Total Service International, (partenerul constantean caruia Grupul Renault a facut greseala sa-i concesioneze comercializarea propriilor modele de autovehicule), autoturismul Renault Megane Sedan cu numarul de inmatriculare B35EGG, aflat in contract de leasing pentru firma beneficiara Bosfor Eurostil SRL Constanta, reprezentata de asociatii Ali Danis si Zekeriya Sadak, a fost sechestrat in cursul zilei de ieri, in incinta show-room-ului Dacia-Renault-Nissan, unde proprietarii o lasasera pentru a i se efectua o revizie de rutina.
Potrivit caietului de sarcini, firmele trebuie sa asigure un service profesionist care consta atat in verificari lunare, cat si in revizii semestriale, respectiv interventii la cererea beneficiarului.
Nu de putine ori s-a intamplat ca service-urile agreate de firmele de asigurari sa intre in conflicte cu clientii care au vazut notele de plata.
Incepand din anul 2004, cand s-a renuntat la contractul de service al centralei telefonice la sediul CNH, am redus cheltuielile cu aproape 40.000 de lei noi, iar ulterior, prin renuntarea la contractul de service al retelei vechi de calculatoare, am mai economisit peste 95.000 de lei noi.
Mai trebuie spus ca 19 firme din tara si din strainatate isi prezinta liniile complexe de service auto, produsele Non-Paint, solutii GPS pentru Romania, softuri de navigare rutiera, DVD auto, alarme.
De fapt, pe tot cuprinsul tarii sunt nu mai putin de 94 de puncte service autorizate Dacia, puncte de lucru ce pot fi usor reperate datorita aspectului modern al receptiilor si atelierelor de service, cu oameni gata oricand sa intervina pentru remedierea fiecarei defectiuni.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
Pe langa banii necesari, mai este nevoie de experienta in service auto si de seriozitate, serviciul de calitate fiind cea mai buna reclama. ... Se bazeaza insa pe cei 22 de ani de experienta in service auto si pe ideea ca serviciul pe care il presteaza este folositor.
Firmele prin care omul de afaceri controleaza actiunile sunt, conform acestuia, GALATEX SA si SC GALGROS SA - unde are pozitie de control, SC LIDAS PROD SRL - unde este actionar, SC MECANICA ROTES SA - actionar semnificativ, SC PNEU SERVICE SA - actionar, SC SCULE DE FILETAT SA - pozitie de control si Persoana Fizica Tiru Luminita - persoana implicata in societatea controlata.
Acesta se elibereaza de The Danish Immigration Service (Serviciul Danez pentru Imigratii), unde viitorul angajat trebuie sa depuna o cerere tip in acest sens (impreuna cu alte documente pe care trebuie sa le depuna angajatorul).
Acesta se elibereaza de The Danish Immigration Service (Serviciul Danez pentru Imigratii), unde viitorul angajat trebuie sa depuna o cerere tip in acest sens (impreuna cu alte documente pe care trebuie sa le depuna angajatorul).
pentru retele schimbate pe vechiul traseu nu mai este nevoie de proiect etc.Service la conducteCraiova beneficiaza gratuit de tehnologia „Pipe Bursting“ pâna la finalizarea proiectului ISPA de reabilitare a sistemului de canalizare si de epurare a apelor uzate.
Slatina are, de ieri, un complex Ford (showroom si service, de 364 si, respectiv, 396 mp).
Proiectul PROSELF - Promovarea serviciilor de tip self-service isi propune modernizarea si flexibilizarea sistemului de furnizare a serviciilor publice de ocupare prin infiintarea a 47 de centre de self-service in agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.
Masina a ajuns apoi intr-un service. ... Dupa efectuarea reparatiilor, botosaneanul - care nu a avut nicio vina in producerea accidentului - a trebuit sa plateasca nota intrucat cei de la Euroins au refuzat pur si simplu sa achite service-ul.
Am auzit mai demult de un caz in care proprietarul s-a prezentat la service (avea un Ford Focus) cu ambreiajul uzat la mai putin de 10.000 km. ... Se lasa cu milioane platite in service.
Moody‘s Investors Service a anuntat, vineri, revizuirea in scadere, cu doua trepte, a ratingului pentru depozitele si datoriile a opt grupuri bancare din Grecia, incheind actiunea de revizuire initiata la data de 25 iulie, informeaza un comunicat de presa al agentiei de evaluare financiara, citat de Agerpres.
Din acest punct se deruleaza acum vanzarile de motociclete noi si rulate, piese, accesorii, echipamente si operatiunile de service.
Clientii Dacia beneficiaza, in perioada 18 - 23 iunie, de o reducere la interventiile mecanice ale caror costuri depasesc 200 de lei si care sunt efectuate in reteaua de service a companiei, au informat reprezentantii Dacia citati de Agerpres.ro.
Puteti face acest lucru singuri, in fata casei, fara sa mergeti la service sau sa folositi vreo masina sau alte instrumente. ... V-ati saturat sa tot mergeti la service, sa platiti pentru lustruirea farurilor, iar dupa cateva luni din nou farurile sa se incetoseze si sa arate matuite?
google-analytics.com